Referentie websites

Het InternetAtelier levert regelmatig nieuwe websites op voor bedrijven actief in zakelijke dienstverlening, gezondgheidszorg of productie. Hieronder vindt u kleine selectie van de sites waar wij trots op zijn.

Activiteitenhoeve Wijlre

Activiteitenhoeve1Wij hebben in december 2015 de website van Activiteitenhoeve Wijlre opnieuw mogen vormgeven.

De oorsponkelijk door een ander bureau vormgegeven en gebouwde website voldeed niet meer aan de huidige eisen qua uitstraling. Ook bleek dat zelfs kleine tekstuele aanpassingen enkel door het webdesign bureau konden worden doorgevoerd, zodat de onderhoudskosten relatatief hoog waren.

Het InternetAtelier heeft naast de bouw van de nieuwe site ook de verhuizing naar een andere host verzorgd waardoor een aanzienlijke besparing gerealiseerd kon worden.

Natuurlijk is deze site nu zo gebouwd dat de aanpassingen van de teksten en het toevoegen van beeldmateriaal door de eigenaar van de Activiteitenhoeve kunnen worden uitgevoerd.

 

 

 

Taak op reis

TaakOpReis1De website TAAK (Trans Art Adelante Kinderen) is onderdeel van het project TAAK van de speciaal onderwijs tak van de Adelante zorggroep.

TAAK heeft als doel de deskundigheidsbevordering van de onderwijsprofessionals op het vlak van kunst- en cultuureducatie zodat dit een vaste plek in het dagelijks leren krijgt.

Via de website wordt algemene informatie publiekelijk gemaakt, terwijl achter een log-in de docenten middels blogs hun ervaringen met elkaar en met de deelnemende kunstenaars kunnen uitwisselen.

De leerlingen van Adelante kunnen middels een Facebook-achtige omgeving met elkaar over hun ervaringen met Kunst(lessen) met elkaar delen.

 

 

Beeldend kunstenaar Yvette de Vries

YvetteDeVries1Voor Beeldend Kunstenaar Yvette de Vries heeft het InternetAtelier een eenvoudige site ontwikkeld om de diversiteit van haar werk publiek te maken. Natuurlijk ligt het zwwarte punt van deze site in het tonen van beeldmateriaal.

www.YvetteDeVries.nl

 

 

 

 

 

Limburgs Jeugd Piano Concours

LimburgsJeugdPianoConcours1Voor het Limburgs Jeugd Pinao Concours dat door de Rotary Roermond Maas en Roer wordt georganiseerd heeft het InternetAtelier een website ontwikkeld inclusief een online inschrijf-module.

De online inschijfmodule biedt de organisatie onder andere de mogelijkheid om inschrijvingen efficiciënt te managen. De website biedt naast algemene informatie over het piano concours ook de mogelijkheid om middels een (foto) archief informatie over eerdere edities te raadplegen.

 

 

 

 

Basisschool Petrus Canisius

Basisschool Petrus Canisius te PuthHet InternetAtelier adviseert Basisschool Puth op het gebied van internet.

In 2015 heeft het InternetAtelier in samenwerkingsverband met Webdesign M2 (MarketingAtelier & Meerinvormgeving) en fotograve Nicole Verschoor een nieuwe website in Joomla 3.0 ontworpen en gebouwd.

Natuurlijk kunnen de medewerkers van deze school de site zelf eenvoudig bijwerken.

 

www.basisschoolPuth.nl

 

 

PsyZorg Zuid-Limburg

PsyZorg Zuid-LimburgPsyZorg Zuid-Limburg is het samenwerkingsverband van GZ-psychologen in Limburg. Bij de start van dit collectief is het InternetAtelier gevraagd om het collectief te begeleiden in het uitwerken en de implementatie van een online strategie. Het Internet Atelier heeft hiervoor een interactieve website gerealiseerd met o.a.:

Een afgesloten ledenforum voor de interne communicatie (met diverse toegangsniveaus).
Een zoekfunctie met aangesloten psychologen.
Het secretariaat van de PsyZorg kan, op basis van een maatwerkhandleiding en na een korte workshop, zelf teksten en beeldmatertiaal op de site aanpassen.

 

 

 

 


Saborpuro

Saborpuro Voor Saborpuro, leverancier van ambachtelijke Spaanse delicatessen, heeft het InternetAtelier het proces begeleid om een online winkel te realiseren.

 

 

 

NACSI

NACSIhomeVoor NACSI, een adviesbureau op Curaçao, heeft het InternetAtelier een nieuwe site ontwikkeld. Hierbij is rekening gehouden met de door het MarketingAtelier ontwikkelde nieuwe huisstijl, het aanbod van het bedrijf en natuurlijk de markt waarin zij operereert.

Het InternetAtelier zorgt hiernaast ook voor de hosting van de website en de e-mail.


www.nacsi.net

 

 

 

 

Saborpuro

SaborpuroVoor Saborpuro, een importeur van pure eerlijke Spaanse delicatessen heeft het MarketingAtelier algemene marketing ondersteuning verleend bij het stevige in de markt zetten van het bedrijf en de door Saborpuro geïmporteerden Spaanse delicatessen.

Voor Saborpuro hebben wij:

 • Het marketingconcept achter de nieuwe webiste uitgewerkt.
 • Het proces voor een nieuwe website begeleid.
 • Gezorgd voor zoekmachine optimalisatie

Dat Saborpuro heel tevreden is over onze bijdrage blijkt wel uit het artikel over Saborpuro in het Limburgs Dagblad van 27 mei 2014.

 

 

Monique Setola

Monique SetolaGrafisch ontwerper Geert Setola heeft onder begeleiding van het InternetAtelier de nieuwe site voor zijn vrouw Beeldend Kunstenaar Monique Setola ontworpen.

Monique maakt van vilt diverse kledingsstukken, zoals sjaals, jasjes en mutsen. Ook maakt ze onder andere wandkleden en schalen van vilt.

Het InternetAtelier heeft op basis van het ontwerp de website gerealiseerd en levert tevens de hosting van deze website.

 

 

 

 

 

Vlukon BV, producent van stalen velgen

VlukonHet InternetAtelier is 2 weken voor een Internationale beurs gevraagd of het mogelijk was om een zwaar verouderde website voor de start van deze beurs te moderniseren.

Wij hebben hiervoor het bedrijf geadviseerd over de aanpak en hebben binnen de gestelde termijn een tijdelijke website gebouwd op een nieuwe domeinnaam. De oude domeinnaam is na oplevering van de tijdelijke site geredirect. Op deze manier kregen alle bezoekers de nieuwe tijdelijke site te zien.

Na de oplevering van de tijdelijke site is in overleg met het management gekozen voor de realisatie van een structurele nieuwe site. Hierin is het onderscheidend vermogen van deze Nederlandse marktleider benadrukt. Deze site is ook door het InternetAtelier gebouwd, is meertalig en wordt na de korte training van het MarketingAtelier door medewerkers van het bedrijf up-to-date gehouden.

 

Vaessen Voedingsadvies

VaessenVoedingsadvies1Van Vaessen Voedingsadvies hebben we de opdracht gekregen om de door derden ontwikkelde website volledig opnieuw te bouwen. Natuurlijk moesten we daarbij rekening houden met mogelijkheden om goed gevonden te worden via zoekmachines.

Voor Vaessen Voedingsadvies hebben we:
Een nieuw logo ontworpen.
Een nieuwe huisstijl uitgewerkt.
Een nieuwe structuur voor de website uitgewerkt op basis van de diensten en werkwijze van Vaessen Voedingsadvies.
Teksten geconcipieerd voor de website
Beeldmateriaal voor de site verzameld en daarvan de roylaties gekocht.
Gezorgd voor een besparing op de kosten voor de hosting van de website.

www.VaessenVoedingsAdvies.nl

 De Kunstjuf

Kunstjuf Yvette de VriesVoor de Kunstjuf heeft het InternetAtelier de eerder ontwikkelde website gemoderniseerd met behoud van de gekozen huisstiijl.
Hierdoor sluit de website beter aan bij het nieuwe aanbod van de Kunstjuf met nadruk op het verzorgen van workshops, teambuilding, en Kinderfeestjes.

De Kunstjuf biedt hiernaast kunst- en cultuureducatie lessen aan op scholen.

www.Kunstjuf.com

 

 

JazzSounds

JazzSoundsHet MarketingAtelier heeft JazzSounds geadviseerd in het commercieel aanbieden van de diensten van een netwerk van jazz muzikanten om optredens te verzorgen op feesten. Natuurlijk met hun specialiteit jazz muziek, maar dan populair toegankelijk als "Vocal jazz", "Soul-Songs" en "Jazzy bewerkingen van POP-Songs"".

De doelgroep is geografisch bepaald rond Maastricht en daarom is de door het internetAtelier ontworpen site 3-talig. Natuurlijk bevat de door het InternetAtelier gebouwde site referenties, foto materiaal, video's en is gelinked met Social Media.

www.JazzSounds.nl

 

 

 

Fysiotherapie Schinnen

FysiotherapieSchinnenVVoor Fysiotherapie Schinnen was de verhuizing naar een nieuw pand in Schinnen de aanleiding om ook een nieuwe website te introduceren met de volgende kenmerken:

 • Een gebruikersvriendelijke online boekingsmodule, zodat 7 dagen per week, 24 uur per dag een afspraak gepland kan worden met één van de fysiotherapeuten.
 • De mogelijkheid om zelf eenvoudige wijzigingen aan te kunnen brengen op de website
 • Extra aandacht voor de verschillende klachten waarin Fysiotherapie Schinnen is gespecialiseerd.
 • Een betere vindbaarheid door zoekmachines.

 

 

Fysiofitness Schinnen

FysioFitnessAEen verhuizing bood Fysiotherapie Schinnen de mogelijkheid om de dienstverlening uit te breiden met fitness mogelijkheden onder begeleiding van een fysiotherapeut. Het InternetAtelier heeft voor deze nieuwe dienst de website FysioFitness Schinnen ontwikkeld.

 

 

 

 

 

 

 

PaulReport SannePuijk1 Kunstkaravaan1

Webdesign

Een effectieve website is vandaag de dag een cruciaal onderdeel van een geïntegreerde communicatie strategie. Het InternetAtelier biedt turnkey online marketing. U wordt in alle activiteiten begeleid door een marketing professional zodat u zich bezig kan houden met uw eigen professie.

Meer informatie en voorbeelden van websites die het InternetAtelier heeft gerealiseerd.

InternetAtelier

Er zijn zeker 5 redenen om te kiezen voor het InternetAtelier als u online ondersteuning zoekt:

 1. Het InternetAtelier biedt turnkey webdesign, waarbij wij alle werkzaamheden op het gebied van de realisatie van een website uit handen nemen.
 2. Het InternetAtelier bouwt websites vanuit een marketing gedachte: Het gaat niet om de techniek maar om uw klanten.
 3. U heeft altijd één contactpersoon (Tom van Buitenen) ook al wordt gewerkt met externe partners.
 4. U krijgt altijd een maatwerk handleiding en training, zodat u zelf uw website up-to-date kunt houden.
 5. U krijgt de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten, zodat het InternetAtelier alle aanpassingen voor u blijft verzorgen. Van tekstuele aanpassingen tot en met de technische updates van het systeem.

Maak snel een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.

Contact

Op zoek naar een nieuwe website inclusief gedegen (marketing)advies?
Neem dan snel contact op om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken, of maak gelijk online een afspraak:

Drs. Tom van Buitenen MM
Holterweg 4
6436 CM Amstenrade
Telefoon: 06 54 67 0923

e-Mail: : Tom van Buitenen (info@InternetAtelier.nl)